El millor restaurant romàntic de Girona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, s'emetrà l'onzè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competeixen per ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir-los al seu local.

En aquest capítol de "Joc de Cartes", Marc Ribas té un objectiu clar: trobar el millor restaurant romàntic de Girona. Per fer-ho, té una cita amb quatre restauradors amb qui compartirà taula i vetllades. D'una banda, Marc Reixach, propietari del restaurant München i cuiner autodidacta; Joan Morillo, del Divinum; Joan Borrell, del Llevataps, i Toti Pigen, propietari del Jardins de la Mercè.

 

"Fora de carta"

En el debat posterior, "Fora de carta", presentat per Carla Lladó, hi haurà els restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador haurà acabat de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l'experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i Pablo Albuerne, propietari del restaurant La Zorra i guanyador del capítol de "Joc de cartes" dedicat a la cuina marinera del Garraf, seran els col·laboradors del programa de demà.

El debat estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut