El millor restaurant familiar del Vallès, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Dlo/Magnolia, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça al Vallès a la recerca del millor restaurant familiar

El Vallès és l'escenari del "Joc de cartes" dedicat a trobar el millor restaurant familiar. Marc Ribas visitarà el Xavier a La Masia, un restaurant familiar i per a famílies que té grans finestrals que permeten gaudir de les vistes als cingles de Bertí. També anirà al restaurant Can Farell, regentat per la Mireia, un establiment que estima i cuida la canalla i que té una gran oferta d'esbarjo infantil. Continuarà la ruta gastronòmica fins al restaurant del Julià, el Portal Vell, on descobrirà la cuina tradicional que continua fent la tercera generació de la família. Finalment, s'aturarà al Candombe, amb la Katy, un local especialitzat en graellada uruguaiana i amb una propietària que té sang d'artista.

Aquesta setmana, Marc Ribas donarà a un dels restaurants el Segell Blau, que atorga Agbar, i determinarà quin és el restaurant més sostenible.

"Joc de cartes" és un viatge en forma de concurs per la cuina que es fa a Catalunya. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.55, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina marinera del Garraf

En aquesta ocasió, Marc Ribas anirà a la recerca del millor restaurant de cuina marinera de la comarca. Per això compartirà àpats amb el xef "videoblogger" Pablo Albuerne, de La zorra, a Sitges; amb Marc Fausté, de La Cúpula, un restaurant amb unes vistes al mar impressionants. També coneixerà l'Àlex López, propietari d'El groc, i Jonatan Díaz del Ceferino, tots dos a Vilanova i la Geltrú.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut