El millor restaurant entre pedres històriques, a "Joc de cartes"

Demà a les 22.35 s'estrenarà "Joc de cartes", el nou programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

En el primer capítol, el programa va fins a Tarragona, testimoni del pas dels romans per Catalunya, per descobrir el millor restaurant entre pedres històriques. Hi participaran en Jordi, propietari de l'Entrecopes, i veuran la seva cuina de mercat i proximitat des d'una part de la grada i la muralla del circ romà. També aniran a trobar en Josep, de Les Coques, un veterà en el sector de la zona alta de la ciutat que presentarà la seva cuina de temporada. Coneixeran una veritable gladiadora, l'Anna, propietària de Les Voltes, i descobriran una cuina mediterrània situada sota tres voltes que pertanyen al circ romà. Per últim, l'Andrea, del Barhaus, oferirà una cuina tradicional envoltada pel mur del fòrum romà.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut