El millor restaurant de fast food d'autor de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, s'emetrà el vuitè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competeixen per ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir-los en el seu local.

En aquest capítol el programa es trasllada a Barcelona per trobar el millor restaurant de fast food d'autor de la ciutat. El xef Marc Ribas visitarà la Teresa Tanyà, propietària d'Els Pintxus, on cuina tapes i platets gurmets del tot modernitzats. També tastarà els plats de la Lourdes Anchuela del Comolocas, una hamburgueseria molt desenfadada. Visitarà l'Antonio Luna del Taco Alto, un mexicà que assegura que ofereix els millors "tacos" de la ciutat. Finalment, coneixerà la proposta gastronòmica de Juan Andrés, un divertit veneçolà propietari d'Arepamundi, un restaurant que proposa viatjar arreu del món sense moure's de taula amb les seves arepes plenes de sabors internacionals.

Des de la seva estrena, el 20 d'abril, "Joc de cartes" lidera la seva franja d'emissió. El capítol de la setmana passada, dedicat a la cuina de muntanya de la Vall de Boí, va tenir una audiència de 413.000 espectadors i una quota del 16,1%, i va ser el segon programa més vist del dia.

"Fora de carta"

El debat posterior, "Fora de carta", presentat per Carla Lladó, comptarà amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l'experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i el restaurador Ladis Alcalá, propietari del restaurant Mas de Prades i un dels cuiners que van participar al programa de cuina de l'arròs a les terres de l'Ebre, seran els col·laboradors del programa de demà.

El debat estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

"Fora de carta" continua en ascens i la setmana passada va tornar a superar els seus resultats, amb una quota del 14,4% i una audiència de 193.000 espectadors, que fa que sigui la segona opció de la seva franja d'emissió.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut