El millor restaurant de cuina tradicional catalana de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça a Barcelona a la recerca del millor restaurant de cuina tradicional catalana.

"Joc de cartes" es queda a la ciutat comtal per buscar quin és el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Juntament amb Marc Ribas coneixeran Ana Calpe, propietària de La Clara, un restaurant centenari de l'any 1872 que es troba a l'esquerra de l'Eixample. Seguidament, aniran fins al barri de Sants, on descobriran el restaurant Tatau l'Antiquari, un establiment molt personal on es veu reflectida l'empremta de Vanessa Sànchez. De Sants saltaran fins al Raval per conèixer la cuina tradicional del mític restaurant Bar Muy Buenas, amb la seva jove propietària Montse Roca. I tornaran a l'esquerra de l'Eixample per descobrir el renovat restaurant Alba Granados, regentat per Mario Claver, que presentarà la seva carta més tradicional.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.55, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant original de Barcelona

Són diferents i sorprenents. De la mà de Marc Ribas visitaran Río Dragón, del mag i humorista xinés Gang Li. Es deixaran cuidar per la cuina equilibrada de l'Alkaline, de Richard Glezmar. Gaudiran d'un cabaret futurista al Passion Show Restaurant de Vanessa Guillén i, finalment, posaran en marxa tots els sentits, excepte el de la vista, menjant a les fosques al Dans le Noir, d'Adrià Subirana.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut