El millor restaurant de cuina del porc de la Plana de Vic, a l'estrena de "Joc de cartes"

Demà a les 22.35 s'emetrà "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competiran diversos restaurants de tot Catalunya. Estrena la segona temporada amb la cuina del porc.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

En el primer capítol, d'aquesta segona temporada, "Joc de Cartes" es trasllada fins a Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la plana de Vic. Marc Ribas esbrinarà com conjugar estil i gastronomia amb Núria Cortinas, propietària del restaurant Bardaguer, situat a Folgueroles. Tot seguit aniran fins al casc antic de Vic, on Marc Corrius intenta sorprendre cada dia tots aquells qui volen tastar les propostes culinàries que ell mateix dissenya per al Barecu, el seu local. De Vic es mouran fins a Sant Miquel de Balenyà, on Lluís Parra obrirà les portes del Pla de l'Os, una autèntica taverna de les de tota la vida. Per acabar, tornaran al centre de Vic per descobrir els plats més atrevits que ofereix Àlex Andrés, xef i propietari del Vicfood.

Aquesta segona temporada és fruit de l'èxit de la primera, que va arribar a audiències de fins al 18%. La mitjana de la primera temporada de "Joc de cartes" va ser de 402.000 espectadors i d'un 16,2% de quota de pantalla. En la valoració qualitativa del programa, un 95,5% dels espectadors del panel GFK, el van destacar com a format original i diferent, i, un 86%, com a programa entretingut.

Us podeu descarregar el dossier en aquest enllaç

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

 

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut