El millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaçarà a Barcelona, a la recerca del millor restaurant del Mercat de la Boqueria

"Joc de cartes" descobrirà quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al seu voltant. Marc Ribas coneixerà Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada: El Quim de la Boqueria. Ell participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua el negoci familiar. Comptaran també amb tota una institució a la Boqueria, Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que està darrere la barra del seu restaurant: el Pinotxo. Ell concursarà amb el seu nebot i mà dreta, Jordi Asín. I, per últim, descobriran el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.    

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.35, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental

Marc Ribas presentarà en Tato, propietari d'Al Tanto que Va de Canto, amb la seva cuina de fusió europea i un local fet pel seu restaurador. També es trobarà amb la Cristina, propietària del Hawayan Polinesia, on tastarà fusió de cuina japonesa i hawaiana, tot, regat amb maridatge de còctels. Coneixerà el Carles i el seu Limón Limón Club, que sorprendrà amb un toc àcid i cuina asiàtica. Per acabar, l'Antonia de La Magnòlia farà sentir el Marc com a casa tastant uns plats que neixen del seu amor a la cuina.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut