El millor restaurant de cuina de cullera de la vall de Camprodon, a "Joc de cartes"

Demà a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça a la vall de Camprodon a la recerca del millor restaurant de cuina de cullera.

"Joc de cartes" visitarà, amb Marc Ribas, la vall de Camprodon per trobar el millor restaurant de cuina de cullera de la zona. El primer restaurant a participar-hi serà la Fonda Rigà, a Tregurà de Dalt. El seu propietari és Albert Rigat i li agrada recordar que el seu restaurant té unes vistes privilegiades sobre la vall. A continuació, visitaran Can Jordi, un petit negoci en un poble encara més petit, Espinavell. La seva propietària es diu Eva Martínez i és una periodista que ho va deixar tot per anar a viure a la muntanya. La tercera concursant, de nacionalitat russa, es diu Nadia Milostivenko. És la cuinera del Panoràmix i va venir a Catalunya per amor. L'últim serà Can Xicoy, un restaurant de tota la vida molt a prop del centre de Camprodon. La seva propietària, Elena Costa, assegura que a la ciutat "hi ha moltes enveges".

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.55, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina d'alta muntanya de la vall de Boí

El xef Marc Ribas presentarà en Sergi, propietari d'El Bouquet, on cuina plats innovadors, molt copiats a la zona segons ell. També tastarà els plats de l'Encarna de l'Hostal Aude, una nouvinguda a la Vall i a qui no li han posat gaire fàcil. Visitarà l'Era de Barruera i xerrarà amb la Marta, la seva propietària, que oferirà la millor carn ecològica de tota la contrada. Per últim, coneixerà la proposta gastronòmica d'Elena Mir, de Casa Higinio, el primer restaurant de la Vall que encara conserva l'essència de fa quaranta anys. 

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut