El millor restaurant de brasa de les muntanyes de Prades, a "Joc de cartes estiu"

Dimecres 8 d'agost a les 21.50, s'emetrà el segon capítol de "Joc de cartes estiu", en què Marc Ribas visitarà les muntanyes de Prades per buscar el millor restaurant de l'estiu a TV3.

Aquesta setmana, Marc Ribas viatjarà fins un dels últims paratges desconeguts de Catalunya: les muntanyes de Prades. Allà es dedicarà a buscar el millor restaurant de brasa de la zona. Un títol que es disputaran tres parelles de restauradors, la Priscil·la i el Manolo, del restaurant El Grèvol de Capafonts, la Pili i la Lili, del restaurant Els Ceps de Vilanova de Prades, i l'Angelina i l'Arlín de la Masia Sagués de Vimbodí.

Tots tres restaurants tenen una cosa en comú, els vincles familiars entre els restauradors. Però, en canvi, compten amb trajectòries, experiències ihàndicaps molt diferents. Aquestes diferències provocaran situacions complicades per als concursants i per al mateix Marc Ribas, que entre peus de porc i patates al caliu haurà de gestionar, fins i tot, alguna experiència paranormal.

En la versió d'estiu, a "Joc de cartes" es juga per parelles. Cada restaurant estarà representat pel seu propietari i per un segon concursant. La relació entre tots dos s'afegirà a les ja prou intenses relacions entre els tres restaurants. Aquests, com sempre, competiran per convertir-se en el millor establiment d'una localitat en una categoria determinada i per un premi en metàl·lic per invertir en el negoci. 

tv3.cat/jocdecartes
facebook.com/JocdeCartesTV3
twitter.com/JocdeCartesTV3
instagram.com/JocdeCartesTV3

#JDCPradesTV3

Sant Joan Despí, 7 d'agost del 2018

 

Anar al contingut