Dimecres, a les 21.55

El millor restaurant amb terrassa de Barcelona, a "Joc de cartes estiu"

Demà dimecres 21 d'agost, a les 21.55, s'emetrà el quart capítol de "Joc de cartes estiu", en què Marc Ribas visitarà la ciutat de Barcelona per buscar el millor restaurant de l'estiu a TV3.

"Joc de cartes" acaba la seva ruta estiuenca a Barcelona, on gaudirà de l'ombra i les delícies que ofereixen les terrasses de la ciutat comtal. Marc Ribas es refugiarà de les altes temperatures en tres oasis urbans per assaborir una oferta gastronòmica de gran nivell, començant pel Batuar. Els seus fogons estan liderats per dos cuiners de menys de 30 anys, però amb moltes ganes de menjar-se el món, l'Eva, la xef, i en Xavi, segon de cuina. Continuarà la ruta visitant Can Cortada, que ofereix cuina tradicional amb brasa d'alzina dins d'una masia del segle XI. Ho farà amb el nou director, en Christian, i la relacions públiques des de fa 24 anys, la Rosalía. Un binomi d'experiència i aire fresc molt prometedor. Finalment, tastarà l'A Contraluz, que representaran la Carla, una directora que també és artista, i en Xavi, un xef que intentarà seduir amb la seva "artesania gastronòmica". Qui va dir que passar l'estiu a la ciutat era una mala idea?

En la versió d'estiu, a "Joc de cartes" es juga per parelles. Cada restaurant està representat pel seu propietari i per un segon concursant. La relació entre tots dos s'afegeix a les ja prou intenses relacions entre els tres restaurants. Aquests, com sempre, competeixen per convertir-se en el millor establiment d'una localitat en una categoria determinada i per un premi en metàl·lic per invertir en el negoci. 

tv3.cat/jocdecartes
facebook.com/JocdeCartesTV3
twitter.com/JocdeCartesTV3
instagram.com/JocdeCartesTV3

#JDCJardíBcnTV3

Sant Joan Despí, 21 d'agost del 2018

 

Anar al contingut