"El Mic i els seus amics", del canal Super3, estrena capítols nous de Carnaval i d'hivern

Aquesta setmana arriben històries noves al programa "El Mic i els seus amics", l'espai de 30 minuts que emet el canal Super3 de dilluns a divendres, a les 18.15, i el cap de setmana, a les 8.30.

Coincidint amb el Carnaval, el programa presenta dos nous capítols dedicats en exclusiva a les disfresses. El Mic i tots els seus amics fan servir materials domèstics, com el cartró, el paper o la roba, per convertir-se en personatges diferents. El Mic es disfressa de pirata, de Fada de la pluja, de dinosaure... I en Cincsegons també es disfressa, de lloro i de gall. Tots junts fan de bombers i d'indis, en aquests capítols especials de Carnaval.

S'incorporen també a l'emissió d'"El Mic i els seus amics", cinc nous episodis d'ambient hivernal, amb històries nevades, bufandes i també escenes de joc casolà, mentre a fora fa fred.

El programa "MIC" vol reflectir en la seva emissió el curs de l'any i els canvis que es van produint a la natura durant el pas de les estacions. Per això, en la producció de la sèrie, es té en compte la creació de capítols estacionals.

super3.cat/mic

Anar al contingut