El "MIC", del canal Super3, estrena el videoclip "Fruites i verdures"

El programa "MIC", del canal Super3, presenta un nou videoclip d'animació que posa imatges a una cançó original de l'espai. En aquest cas es tracta de "Fruites i verdures de tots colors", un tema del segon disc del programa, "Toca't el melic". La música de la cançó és de Manel Valls i la lletra, de Maica Meseguer. Els espais "MIC" i "El Mic i els seus amics" s'emeten al matí i a la tarda, de dilluns a divendres, al canal Super3, i els caps de setmana al matí.

De nou,  el programa "MIC" ha comptat amb la il·lustradora Arianne Faber i els seus dibuixos per omplir de colors una cançó. En aquesta ocasió és en Cincsegons qui  la canta i va dient fruites i verdures que li agraden per la seva forma, gust o color. El videoclip ja es pot veure a l'espai web del MIC i en l'emissió matinal del programa durant aquesta setmana.

Al Mic i els seus amics els agrada molt la fruita i la verdura. Des dels inicis del programa, els personatges han dibuixat, jugat, cuinat o menjat aliments vegetals, amb el desig de compartir amb els nens i nenes més petits el gust per una alimentació saludable.

Aquest és el quart videoclip del programa "MIC" d'un tema musical del seu darrer disc, "Toca't el melic". El primer va ser, precisament, el videoclip de la cançó que dona nom al disc, "Toca't el melic"; i el segon, "El robot Nyic-Nyac", i el tercer, "Se sent un tren".

Fins ara el programa ha presentat un total de vuit vídeos musicals sobre cançons pròpies, que es poden trobar en els dos discos que ha editat fins aquest moment: "Mac, mec, mic!" i "Toca't el melic".

El disc "Toca't el melic"

El segon disc del "MIC" inclou temes originals i cançons tradicionals interpretats per en  Mic i en Cincsegons, que canten acompanyats de nens i nenes de diferents edats.

El disc "Toca't el melic" inclou setze cançons i una pista extra. Vuit temes són originals, inspirats en les vivències i el món dels personatges de la pantalla, com la sortida del sol, el gest de tocar-se el melic, les disfresses casolanes, els colors de la fruita i la verdura o, simplement, l'alegria de posar-se a cantar en qualsevol situació.

Les cançons d'aquest disc conviden a la dansa i al moviment, tant pel seu ritme com perquè algunes contenen petites coreografies o gestos per anar seguint la música i la lletra amb el cos, i conformen un disc que es pot cantar i ballar.

super3.cat/mic

Videoclip "Fruites i verdures"

 

Anar al contingut