El "MIC", del canal Super3, estrena el videoclip "El robot Nyic-Nyac"

El programa "MIC", del canal Super3, presenta un nou videoclip del seu segon disc, "Toca't el melic". Es tracta del vídeo que acompanya la cançó "El robot Nyic-Nyac", en què el Mic es transforma en un robot molt divertit. Els espais "MIC" i "El Mic i els seus amics" s'emeten al matí i a la tarda, de dilluns a divendres, al canal Super3, i els caps de setmana al matí.

El programa "MIC" ha estrenat el nou videoclip "El robot Nyic-Nyac". En aquest vídeo, el Mic es posa la disfressa de robot i canta i balla al ritme d'una cançó que explica com, amb una capsa de cartró i d'altres elements domèstics, el Mic es transforma en un robot molt divertit que parla, es mou i fa sons de robot.

La cançó "El robot Nyic-Nyac" recupera un personatge que apareix habitualment a les històries del Mic i en Cincsegons i convida a inventar disfresses reutilitzant el que trobem a casa. Es tracta d'un tema per ballar al ritme dels sons de màquines i llumetes.

El videoclip "El robot Nyic-Nyac" es podrà veure per pantalla en les diferents emissió del "MIC", així com al web super3.cat.

Aquest és el segon videoclip del programa "MIC" d'un tema musical del seu darrer disc, "Toca't el melic", que va sortir a la venda el mes de juny. El primer va ser, precisament, el videoclip de la cançó que dóna nom al disc, "Toca't el melic". 

Aquest segon disc del "MIC" inclou temes originals i cançons tradicionals interpretats pel Mic i en Cincsegons, que canten acompanyats de nens i nenes de diferents edats.

El disc "Toca't el melic" inclou setze cançons i una pista extra. Vuit temes són originals, inspirats en les vivències i el món dels personatges de la pantalla, com la sortida del sol, el gest de tocar-se el melic, les disfresses casolanes, els colors de la fruita i la verdura o, simplement, l'alegria de posar-se a cantar en qualsevol situació.

Les cançons d'aquest disc conviden a la dansa i el moviment, tant pel seu ritme, com perquè algunes contenen petites coreografies o gestos per anar seguint la música i la lletra amb el cos, i conformen un disc que es pot cantar i ballar.

super3.cat/mic

Videoclip "El robot Nyic-Nyac"

 

 

Anar al contingut