El mentalista David Baró visita "Divendres"

Demà, a partir de les 16.40, el magazín de TV3 presentat per Xavi Coral i Espartac Peran rebrà el mag i mentalista David Baró. També hi haurà la tertúlia de "La Riera" i una "Cita amb la Terribas".

El programa "Divendres" acomiada la setmana amb una espurna de màgia i misteri. Demà el mag i mentalista David Baró visitarà el programa i mostrarà les seves habilitats dins d'aquesta professió. L'il·lusionista, que va començar l'any 2009 estudiant màgia i mentalisme com a alumne del mag Amilkar, és guanyador del Primer Premi Nacional de Mentalisme.

A plató, hi haurà la tertúlia de "La Riera" amb Espartac Peran en companyia de l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Fermí Fernàndez i Pere Mas. Es parlarà de la relació del Tito després de saber que la Lucía té un amant, de la decisió del Claudi i la Lidia de dur l'Adrià a un internat i del Balló, que torna a ficar-se en embolics.

A "Divendres" no hi faltarà la "Cita amb la Terribas", la secció on la periodista Mònica Terribas repassa i analitza l'actualitat de la setmana a partir de les frases més destacades.

I abans de marxar de cap de setmana, l'expert en elegància i bon gust Marc Giró parlarà de com ficar el nas en converses alienes sense perdre la bona educació. 

tv3.cat/divendres

http://blogs.tv3.cat/divendres

facebook.com/divendres

twitter.com/divendrestv3

#DivendresperCatalunya

Anar al contingut