Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, dimecres, a partir de les 8.00

"El matins" entrevista Miquel Porta, metge investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM)

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Miquel Porta, metge investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i autor del llibre "Vive más y mejor. Reduciendo tóxicos y contaminantes ambientales".

L'anàlisi de l'actualitat la faran Joana Ortega, Jordi Mercadé i Antonio Baños, i s'afegirà a la tertúlia Manuel Blanco, economista i politòleg que acaba de publicar un estudi sobre les conseqüències que Espanya sigui un dels països més envellits del món amb el títol "Una sociedad sin hijos".

Des de Brussel·les, Xavi Coral, comentarà les denúncies que ha recollit el grup Me Too per assetjament sexual al Parlament Europeu.

El director de Salut Mental de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell explicarà un nou tractament contra la depressió i el suïcidi, en adults i en joves.

Detractors i defensors de la reintroducció de l'os al Pirineu exposaran els seus arguments, just quan els ramats que pasturen a l'alta muntanya estan a punt de baixar a les valls per evitar el fred de l'hivern.

El programa acabarà amb el repàs de Maika Navarro a l'actualitat de successos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut