El matí de Catalunya Ràdio tanca la temporada amb un programa especial des de l'Antiga Fàbrica Damm

El magazín conduït per Manel Fuentes serà obert al públic, amb una entrevista al conseller Andreu Mas-Colell, la final de la Lliga Enigmàrius i les actuacions de Mishima, Els Catarres i Dr. Calypso.
El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, ofereix aquest divendres, 13 de juliol, l'últim programa de la temporada des de l'Antiga Fàbrica Damm. El magazín de Catalunya Ràdio començarà, com sempre, a les sis del matí amb l'actualitat del dia, i a les vuit connectarà amb aquesta instal·lació de la famosa marca de cerveses per emetre el programa especial cara al públic, fins a les dotze del migdia.

L'Antiga Fàbrica Damm acollirà la tertúlia habitual d'actualitat, amb el cineasta Pere Portabella, l'escriptor Xavier Bru de Sala, el periodista Josep Ramoneda i el director teatral Àlex Rigola. A dos quarts de deu, Manel Fuentes entrevistarà el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i tot seguit conversarà amb Enric Crous, director general del grup Damm.

A partir de les deu, el programa celebrarà la Gran Final de la Lliga Enigmàrius amb els oients que més enigmes plantejats per Màrius Serra han respost correctament. Al llarg del programa hi haurà les actuacions musicals en directe dels grups Mishima, Dr. Calypso i Els Catarres.

Com cada divendres, El matí de Catalunya Ràdio inclourà els espais ‘Temps a la carta', amb Francesc Mauri; ‘Xat del cap de setmana', ‘Problemes domèstics' i ‘Radioactivitat', que recull els moments més divertits de tota la setmana a Catalunya Ràdio.

El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.

catradio.cat/mati

DOCUMENTS RELACIONATS