"El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà demà des de Bilbao, arran de l'alto el foc anunciat per ETA

El programa que dirigeix Manel Fuentes informarà de l'escenari que s'obre a partir d'ara al País Basc, amb entrevistes a representants polítics i socials.

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, es desplaça demà dimarts, dia 11, al País Basc per fer un programa especial sobre l'alto el foc permanent anunciat per ETA a través d'un comunicat. El programa informarà àmpliament d'aquesta qüestió des de Ràdio Euskadi a Bilbao.

L'espai dedicarà gran part de les sis hores a l'anunci d'ETA, amb entrevistes a dirigents de les forces polítiques i socials d'Euskadi. Durant l'habitual tertúlia d'actualitat, diferents especialistes coneixedors del conflicte basc analitzaran el contingut del comunicat d'ETA i donaran la seva opinió sobre el nou escenari que s'obre a partir d'ara i les possibilitats d'encetar un procés de pau definitiu.

Manel Fuentes entrevistarà poc després de les deu la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme, Ángeles Pedraza; la presidenta del Fòrum d'Ermua, Inma Castilla; i el president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, José Vargas.

El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.

catradio.cat/mati
Anar al contingut