'El matí de Catalunya Ràdio' s'emet demà des del saló Bizbarcelona, al recinte de Fira Barcelona

El programa que dirigeix i presenta Manel Fuentes es realitzarà des de Fira Barcelona de Montjuïc amb motiu d'aquest saló dedicat als emprenedors.

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, s'emetrà demà dimecres, 5 de juny, en directe des de Fira Barcelona, en el marc del saló per a emprenedors Bizbarcelona. Aquest saló, que es farà demà i dijous al recinte de Montjuïc, està dedicat a les solucions per accelerar l'activitat de les pimes, els autònoms i els nous negocis. A més de repassar l'actualitat, el programa abordarà propostes per fomentar el creixement empresarial, debatrà sobre el valor del fracàs com a via de l'èxit i analitzarà les relacions entre les empreses tecnològiques de Barcelona i Silicon Valley.

Després de la tertúlia, Manel Fuentes entrevistarà, a dos quarts de deu, el president del Consell d'Administració de Fira Barcelona i president de Freixenet, Josep Lluís Bonet. Després, el programa analitzarà les relacions empresarials entre les tecnològiques de Barcelona i les de Silicon Valley, a San Francisco. Ho farà després de tractar dels 10 anys de la Fundació Barraquer amb la seva directora executiva, Elena Barraquer.

A quarts d'onze, El matí de Catalunya Ràdio parlarà del FailCon, una de les cites més importants del Bizbarcelona, centrada en com es pot aprendre dels errors i del fracàs per arribar a l'èxit. Després, Manel Fuentes entrevistarà Marc Miquel, autor del joc de cartes satíric "La Puta i la Ramoneta", i el programa seguirà amb Concha Buika, que explicarà els detalls del seu nou disc, La noche más larga. A més, Màrius Serra amb el 'Superenigmàrius' i el 'Lecturàlia', l'humor dels 'Problemes domèstics' i el 'Test d'actualitat'.

El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.

Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut