"El matí de Catalunya Ràdio", des de Tortosa
"El matí de Catalunya Ràdio", des de Tortosa
A L'AUDITORI FELIP PEDRELL DE TORTOSA

"El matí de Catalunya Ràdio" i "Els optimistes", en directe des de les Terres de l'Ebre

Mònica Terribas conduirà "El matí de Catalunya Ràdio" des de l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb tertúlies, entrevistes i actuacions de protagonistes de les Terres de l'Ebre. El concurs "Els optimistes", amb Sergi Vives i Manu Guix, també s'emetrà des del mateix auditori, amb la gran final entre els instituts Mare de Déu de la Candelera, de l'Ametlla de Mar, i Daniel Mangrané, de Jesús.

Aquest divendres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des de de l'Auditori Felip Pedrell, de Tortosa. De bon matí, el programa començarà repassant l'actualitat del dia. A partir de dos quarts de nou hi haurà una taula d'alcaldes de les Terres de l'Ebre, amb la participació de Ferran Bel, alcalde de Tortosa; Adam Tomàs, futur alcalde d'Amposta, i  Marc Mur, alcalde de Flix. Tot seguit, la tertúlia també girarà entorn de l'actualitat de la zona amb Josep Curto, exdiputat al Parlament; Sofia Cabanes, periodista del diari digital "Aguaita";  Anna Zaera, responsable de continguts de surtdecasa.cat, i Jordi Marsal, periodista de l'Agència Catalana de Notícies i autor del llibre "Castor, la bombolla sísmica".

L'arròs serà un dels temes de què tractarà "El matí", a dos quarts de deu, amb una entrevista a Dani Forcadell, portaveu del sector de l'arròs d'Unió de Pagesos. El programa també obrirà el debat al voltant dels correbous, amb Ximo Martí, president de la Federació de Penyes Taurines de l'Ebre, i amb Aïda Gascón, directora a Espanya d'Anima Naturalis i coordinadora de la Campanya Prou Correbous. Mònica Terribas parlarà de "Lo llibre", de paraules ebrenques, amb els seus autors, Josep Piñol i Gemma Guinovart. I a "Fem-ho fàcil", cuina de les Terres de l'Ebre amb Fran López, xef hotel restaurant Villa, i Jeroni Castell, xef del restaurant Les Moles a Ulldecona.

Durant tot el programa, no hi faltarà la música, amb tres grups de la zona: Pepet i Marieta, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i Xeic. A més, els Minoristes ho amaniran amb el seu humor, aquest divendres amb Xavier Bertran i Toni Albà; l'escriptor Ramon Solsona presentarà el seu espai "Entre paraules" i Francesc Mauri oferirà el "Temps a la carta".

 

"Els optimistes" posen a prova els instituts de l'Ametlla de Mar i de Jesús

L'equip del programa "Els optimistes", amb Sergi Vives i Manu Guix, també serà en directe al Baix Ebre per acostar la final als alumnes i professors de l'institut Mare de Déu de la Candelera, de l'Ametlla de Mar, i l'institut escola Daniel Mangrané, de Jesús. A partir de la una, l'Auditori Felip Pedrell, de Tortosa, serà escenari de la gran final de la setmana, amb moltes proves, música i optimisme.

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

"Els optimistes" s'emet de dilluns a divendres, de la una a les dues del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

Catradio.cat/optimistes

Facebook.com/elsoptimistes

Twitter.com/elsoptimistes

Anar al contingut