"El matí de Catalunya Ràdio" farà demà un programa dedicat a la ciència des del CosmoCaixa Barcelona

Els nens seran els grans protagonistes d'aquest programa especial que comptarà amb entrevistes, actuacions musicals i un Enigmarius infantil.

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, fa demà, divendres, dia 24, un programa centrat especialment amb el món de la ciència des del museu CosmoCaixa Barcelona.

Els nens seran els protagonistes principals d'aquest programa especial. Després de l'habitual tertúlia d'actualitat n'hi haurà una altra en què participaran sis nens i nenes d'entre onze i dotze anys que conversaran amb Carme Ruscalleda i el Mag Lari. També hi haurà un Enigmàrius infantil, el joc dissenyat per Màrius Serra que consisteix a desxifrar un enigma verbal.

Durant el programa, Manel Fuentes entrevistarà Anna Sanahuja, la directora del CosmoCaixa Barcelona, amb qui farà una passejada pel museu. L'astrònom Raimon Reginaldo explicarà la relació que hi ha entre els Reis d'Orient, el Nadal i la ciència. El Mag Lari parlarà dels vincles de la màgia amb l'àmbit científic i farà uns trucs per demostrar-ho.

L'actuació musical de les Macedònia tancarà aquest programa especial d'El matí de Catalunya Ràdio des del CosmoCaixa Barcelona, que, com sempre, començarà a les sis del matí i s'acabarà a les dotze del migdia

catradio.cat/mati
Anar al contingut