"El matí de Catalunya Ràdio" fa un programa especial des del festival ciclista Sea Otter de Girona

Demà, 8 de juny, a partir de les 7.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà des del Pati de la Diputació de Girona amb motiu del festival ciclista Sea Otter Europe 2018, que se celebra els dies 8, 9 i 10 de juny a Girona i la Costa Brava.

A partir de les 7.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emet des del Pati de la Diputació de Girona amb motiu del festival ciclista Sea Otter Europe 2018. A les 8.30, entrevista Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Pere Vila, president de la Diputació de Girona i president del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. A continuació, tertúlia amb Josep Maria Fonalleras, escriptor; Guillem Terribas, llibreter; Anna Pagans, exalcaldessa de Girona; Anna Caula, portaveu d'ERC al Parlament de Catalunya, i Rafael Nadal, escriptor.

A partir de les 10.05, actuació del grup musical Blaumut, que interpretaran en directe el tema "Bicicletes". A les 10.10, connexió amb Dani Terra des del Pavelló de Fontajau, que parlarà amb Albert Balsells, director del Sea Otter. A les 10.20, Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca, i Andreu Carulla, enginyer industrial, explicaran la iniciativa Roca Recicla. A les 10.40, Oriol Sallent, director d'operacions de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona, i la ciclista Clàudia Galícia, parlaran dels diferents models de bicicletes. A les 10.50, nova connexió Dani Terra, que serà al Pavelló de Fontajau amb Sergi Mateo, nutricionista del Girona FC des del 2016.

A les 11.07, "Sala de màquines" amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives. A les 11.15, "Deixa que soni" amb Miqui PuigBlai Marsé, que inclou l'entrevista al grup musical Blaumut (Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Manuel Kaprovickas i Manel Pedrós) i una segona actuació en directe del grup amb el tema "21 botons". A les 11.45, "Temps a la carta" amb Francesc Mauri.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut