Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Pere Navarro, vicepresident del Consorci de la Zona Franca

Aquest dilluns, 22 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Pere Navarro, vicepresident i delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, que organitza el Barcelona Meeting Point, la fira immobiliària més important de l'Estat.  

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

 

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG.

 

Entrevista al síndic de greuges, Rafael Ribó

A partir de les 10.00, entrevista a Rafael Ribó, síndic de Greuges de Catalunya, que parlarà dels immigrants menors que arriben no acompanyats. A continuació, la tertúlia esportiva amb Ramon Besa, redactor en cap d'"El País"; Marcos López, periodista d'"El Periódico"; Sònia Gelmà, del programa "Tot costa", i Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu.

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i filòleg, i Fe Fernàndez, de la llibreria L'Espolsada de les Franqueses del Vallès. La secció també inclourà l'entrevista a l'escriptora Marta Orriols, autora de la novel·la "Aprendre a parlar amb les plantes" (Edicions del Periscopi).

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut