Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera de Justícia, Ester Capella

Dijous, 15 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Ester Capella, consellera de Justícia. La vasta actualitat judicial i les polítiques de memòria històrica centraran l'entrevista, entre altres qüestions.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Laia Bonet, professora de Dret Administratiu a la UPF; José Manuel García Margallo, exministre, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés.

 

Entrevista a Borja de Riquer, director de la "Història Mundial de Catalunya"

A les 10.30, entrevista a Borja de Riquer, catedràtic emèrit d'Història Contemporània de la UAB i director de l'edició de la "Història Mundial de Catalunya" (Edicions 62).

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. L'espai inclourà les entrevistes a David Selvas, actor i director, que presenta la nova versió d'"Àngels a Amèrica", de Tony Kushner, al Teatre Lliure de Montjuïc, i als actors Clàudia Benito i Edu Lloveras, de La Kompanyia Lliure, i Pere Arquillué.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut