Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, i el periodista Enric Juliana

Divendres, 16 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Pablo Iglesias, secretari general de Podem, i Enric Juliana, periodista de "La Vanguardia", que acaben de publicar el llibre "Nudo España" (Arpa Editores, 2018).

L'entrevista es farà en directe des del Congrés de Diputats a Madrid

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Albert Sáez, director adjunt d'"El Periódico de Catalunya"; Álex Sàlmon, director d'"El Mundo de Catalunya"; Anna Serrano, cap de Política d'"El Punt-Avui"; Jesús Rodríguez, periodista de "La Directa", i Lluc Salellas, periodista i politòleg i actualment regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona que acaba de publicar el llibre "Franco Lives On" (Edicions Saldomar, 2018).

 

"La batalla de l'Ebre des dels ulls d'un biberó"

A partir de les 10.00, el dia que farà 80 anys de la fi de la batalla de l'Ebre, el programa parlarà de memòria històrica amb David Tormo, historiador i coordinador tècnic del COMEBE (Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre), i Jordi Ramos, arqueòleg, i emetrà el reportatge "La batalla de l'Ebre des dels ulls d'un biberó" de Laia Claret, amb la historiadora Assumpta Montellà i Andreu Canet, un dels pocs supervivents de la Lleva del Biberó.

A partir de les 11.30, "Deixa que soni" amb Miqui Puig, Blai Marsé i Roger Escapa. L'espai inclourà l'entrevista a Caïm Riba, que presenta el seu segon disc en solitari "Nararai" (DiscMedi, 2018), i que interpretarà en directe la cançó "Sentir l'aire".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut