Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el president del PPC, Alejandro Fernández

Dimarts, 20 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Alejandro Fernández, president del PPC.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb José Antich, director d'El Nacional; Astrid Barrio, professora de Ciència Política a la Universitat de València; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Alejandro Tercero, sotsdirector de Crónica Global, i Arturo Puente, periodista d'Eldiario.es.

 

Les famílies monoparentals

A partir de les 10.00, a "En primera persona del plural", el programa parlarà de les famílies monoparentals amb Ricard Sebastià, separat amb una filla; Lluïsa Sáez, separada amb dos fills; Carolina Colell, soltera amb un fill concebut per fecundació "in vitro", i Sònia Bardají, separada amb tres filles bessones.

A partir de les 11.00, "Amb xarxa o sense" amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarés i Pol Gise. La secció inclourà l'entrevista a Deepak Daswani, enginyer, hacker i expert en ciberseguretat, que acaba de publicar el llibre "La amenaza hacker" (Deusto Ediciones, 2018). I després, l'actuació de Cesc Sansalvador, músic que presenta en directe el seu nou senzill, "Búfalo".

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut