Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el director general d'Aigües de Banyoles, Santi Vila

Dimecres, 24 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Santi Vila, director general d'Aigües de Banyoles.  

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

 

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Miquel Puig, doctor en Economia; Jordi Borràs, fotoperiodista; Andreu Pujol-Mas, historiador; Miriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació Ibn Battuta, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

 

Entrevista a Josep Gifreu, catedràtic de Teoria de la Comunicació de la UPF

A partir de les 10.30, "El racó de pensar", amb Xavier Antich, que inclourà l'entrevista a Josep Gifreu, catedràtic de Teoria de la Comunicació i professor emèrit de la UPF, que acaba de publicar "El quart poder i la independència. La batalla mediàtica per l'1 d'octubre" (Angle Editorial).

Tot seguit, actuació a l'estudi del grup Natiruts, banda brasilera de música universal que presenta el seu novè treball discogràfic, "Índigo Cristal" (Sony, 2017), demà, a la La[2] de la Sala Apolo de Barcelona.

A partir de les 11.00, "Mediats i Serioses, S.L.", amb Sílvia Comet, Àlex Gutiérrez, David Ávila i Santi Villas, que inclourà l'entrevista a Miqui Puig i a Itziar Castro, professors de l'acadèmia d'OT. 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut