"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Carles Puigdemont

Mònica Terribas entrevistarà també a Toni Comín, director del Consell per la República i exconseller de Salut; Lluís Puig, director internacional de Projectes Culturals de la Generalitat i exconseller de Cultura; el raper Valtonyc i el membre dels Comitès de Defensa de la República (CDRs) Adrià Carrasco.

Dimarts, 13 de novembre, a les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, des de Waterloo.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb els corresponsals a Brussel·les Marco Bresolin, de "La Stampa"; Diego Velázquez, del "Luxemburger Wort"; Esther Herrera, de Radio France i France 24, i Jordi Baró, de Catalunya Ràdio.

A partir de les 10.00, entrevista a Toni Comín, director del Consell per la República i exconseller de Salut, i Lluís Puig, director internacional de Projectes Culturals de la Generalitat i exconseller de Cultura. A continuació, entrevista al raper Valtonyc i al membre dels Comitès de Defensa de la República (CDRs) Adrià Carrasco.

A partir de les 11.00,  entrevista al periodista, escriptor i productor Toni Soler, que publica el llibre "El tumor" (Anagrama), una carta al pare llargament ajornada.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut