"El matí de Catalunya Ràdio", dimecres, en directe amb Lluís Llach des del seu celler de Porrera

Manel Fuentes parlarà amb el cantant i amb diferents experts del vi del Priorat.

El matí de Catalunya Ràdio s'emetrà aquest dimecres, 27 d'octubre, des de Porrera. El programa conduït per Manel Fuentes passarà un dia amb el cantant Lluís Llach al seu celler Vall Llach, en aquesta població del Priorat.

Durant el programa especial Manel Fuentes parlarà amb experts del vi com l'enòleg del celler, Salus Álvarez, i el propietari dels cellers Portal del Priorat i Portal del Montsant, Alfred Arribas. Hi haurà també unitats mòbils desplaçades a llocs tan representatius per a Lluís Llach com el Cafè Antic de Porrera i la localitat empordanesa de Verges, on el músic va viure la seva infància.

El programa d'aquest dimecres inclourà un tast de vins amb el pianista Ignasi Terraza, i una entrevista amb Cinta Bellmunt, la coautora del llibre Lluís Llach, el noi de Cal Vall, que repassa les experiències personals i professionals del cantant a la població de Porrera.

La tertúlia la protagonitzaran el professor d'història contemporània Joan B. Culla, l'escriptor Xavier Bru de Sala, el sociòleg Salvador Cardús i la catedràtica de dret, Eulàlia Vintró. I l'espai ‘Lecturàlia', amb Màrius Serra, estarà dedicat a Lluís Llach.

El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.

catradio.cat/mati
Anar al contingut