Dilluns, a les 10.00

"El matí de Catalunya Ràdio" des del Teatre Poliorama amb l'estrena de "Maremar", de Dagoll Dagom

El dilluns 24 de setembre, a partir de les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des del Teatre Poliorama de Barcelona, amb motiu de l'estrena de "Maremar", el nou espectacle de la companyia Dagoll Dagom.

Els oients que assisteixin en directe al programa podran veure quatre números musicals de l'espectacle.

Dagoll Dagom estrenarà el dia 26 de setembre l'espectacle "Maremar" al Teatre Poliorama de Barcelona, basat en "Pèricles, príncep de Tir". Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia que dirigeix Joan Lluís Bozzo, una metàfora sobre la vida explicada en un viatge a través del mar i amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Dilluns, 24 de setembre, a partir de les 10.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, serà al Teatre Poliorama per saber tots els detalls de l'espectacle amb els seus protagonistes, el mateix dia que Dagoll Dagom en farà una funció solidària, a les 19.00, a benefici de Proactiva Open Arms i la Creu Roja. Els oients que assisteixin a l'emissió del programa des del Poliorama en podran escoltar quatre números musicals.

El programa arrencarà amb la primera actuació musical, que serà "Corrandes d'exili". A continuació, Joan Lluís Bozzo, director de l'espectacle; Anna Rosa Cisquella, productora executiva de Dagoll Dagom, i Andreu Guillén, director musical de "Maremar", analitzaran el "llenguatge total" de l'obra. 

Després de la segona actuació musical, amb la peça "Som tu i jo", quatre actors de Dagoll Dagom parlaran de la companyia: Mercè Martínez, Roger Casamajor, Aina Sánchez i Elena Tarrats. A continuació, tercera actuació amb "Núvol blanc", i taula rodona per parlar de l'etern drama de la Mediterrània, amb Òscar Camps, director i fundador de Proactiva Open Arms; Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya; Xabier Aldekoa, corresponsal a l'Àfrica; Ahmad Al Hamso, refugiat sirià; Marc Pujol, actor de la companyia Dagoll Dagom que ha visitat un dels camps de refugiats instal·lats a Grècia, i Ousman Umar, fundador de Nasco Feeding Minds i coordinador de Proactiva Open Arms-Missió Àfrica, i la participació del cantautor Lluís Llach. El programa finalitzarà amb l'última actuació musical, la peça "Maremar".

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut