"El matí de Catalunya Ràdio", demà divendres des d'Andorra, coincidint amb el Premi Ramon Llull

"El matí de Catalunya Ràdio" es farà demà divendres, 1 de febrer, des d'Andorra. Antoni Bassas realitzarà el programa des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, l'endemà del lliurament del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull.

Bassas entrevistarà el cap del govern d'Andorra, Albert Pintat, i també conversarà amb el guanyador del premi que organitza l'Editorial Planeta. El sextet de solistes de la Jove Orquestra Nacional d'Andorra interpretarà en directe dures composicions de Johannes Brahms.
A la tertúlia, donaran la seva opinió els escriptors Emili Teixidor, Màrius Serra, Gemma Lienas i Eva Piquer. El meteoròleg Francesc Mauri comentarà en directe el temps que farà el cap de setmana. Albert Puig dedicarà ‘La discoteca' a les cançons d'Eurovisió. "El matí de Catalunya Ràdio" acabarà, com sempre, amb l'humor de l'equip d'‘Alguna pregunta més?'.
Antoni Bassas realitza "El matí de Catalunya Ràdio" des de fa dotze anys. El programa, que és el més escoltat de Catalunya amb 405.000 oients diaris, s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a dotze del migdia, a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut