"El matí de Catalunya Ràdio", demà des del passeig Marítim de Platja d'Aro

Mònica Terribas conduirà el programa, amb entrevistes a personalitats de la comarca i actuacions musicals de grups del Baix Empordà.

Aquest divendres, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, s'emetrà en directe des Platja d'Aro, al Baix Empordà De bon matí, el programa començarà repassant l'actualitat del dia. A partir de dos quarts de nou hi haurà una taula rodona amb Josep Calloll, redactor en cap del "Diari de Girona"; Josep Maria Fonalleras, escriptor i periodista; Guillem Terribas, llibreter jubilat; Núria Esponellà, escriptora, i Manel Rius, director de TV Costa Brava. A un quart d'onze, primera actuació musical del grup Daylight, amb Olek Burek, Wojtek Burek i Albert Domènech, que interpretaran "My seventeen". A "L'orla, retrat generacional", el programa parlarà amb estrangers que viuen a la Costa Brava. Concretament. amb Amelia Burke, escocesa de l'Escala, l'artista plàstica Kathy Gonzalez, una nord-americana que viu a Pals; l'empresària immobiliària Lillian Geers, una belga que viu a Cruïlles, i Claudia Smulders, holandesa que viu a Platja d'Aro. Ella és empresària de l'hoteleria.

 

A tres quarts d'onze arribaran els Minoristes i la segona actuació musical de Daylight. Després de "L'entre paraules" de Ramon Solsona actuarà el grup Anthus, que interpretarà el tema "Softly as in a morning sunrise". Mònica Terribas entrevistarà Josep Maria Sauret, director del Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro, i el realitzador de "La nit dels ignorants 2.0", Xavier Solà. A les dotze, segona actuació musical del grup Anthus, que interpretaran "Well, you needn't". Més tard, tornaran els Minoristes amb la cançó de l'estiu de Lorenzo Leiva.

 

A voltant d'un quart d'una actuarà el grup d'havaneres Arjau, compost per Jordi Grau a la veu, Jordi Rubau a la veu i a la guitarra, i Xiqui Ramon, que interpretaran les cançons "La paloma" i "El meu avi". Per acabar, "Fem-ho fàcil", on Diana Vidal, del restaurant La Calma, explicarà com es fa un cremat de rom, i Francesc Mauri i Lo Cartanyà oferiran el "Temps a la carta".

El programa es farà al passeig Marítim a l'alçada de la confluència amb el carrer Mossèn Cinto Verdaguer.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

Anar al contingut