"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, es farà dilluns a l'auditori d'Imagina, per la nova temporada del telenovel·la "La Riera" de TV3

A partir de les 10, Mònica Terribas, acompanyada de més 70 oients, entrevistarà els protagonistes i el director de la sèrie que es va començar a emetre el 10 de gener del 2010
"El matí de de Catalunya Ràdio" amb "La Riera"

"El matí de de Catalunya Ràdio" amb "La Riera"

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, donarà el tret de sortida a la nova temporada la "La Riera" amb una edició del programa oberta al públic. Aquell mateix dia s'emet el primer capítol de la setena temporada.

Des de les deu fins a dos quarts d'onze hi haurà una tertúlia amb els especialistes en la telenovel·la "La Riera" del programa "Divendres" de Televisió de Catalunya. En concret hi intervindran l'àvia Remei, David Balaguer, Fermí Fernàndez, Anna Boadas i Espartac Peran. A la taula també hi seran presents els actors de la sèrie Carme Abril i Toni Sevilla. Més tard, Jordi Planas, a la ficció Sergi Guitart, rebrà Mònica Terribas.

Al voltant de les onze, el programa entrevistarà Esteve Rovira, director de "La Riera" i Mercè Sampietro, actriu protagonista de la sèrie.

Despres de "Clicats" amb Albert Cuesta i "Entre paraules" de Ramon Solsona, hi haurà una taula rodona amb els nous fitxatges de "La Riera": Helena Miquel, actriu i cantant; Montse Guallar, Josep Linuesa i Sergi Caballero.

A dos quarts de dotze, "Fem-ho fàcil" amb Núria Bàguena, directora gastronòmica de "La Riera", i Oriol Carrió, de l'empresa  CIBUS, encarregada de cuinar els plats de la sèrie.

Per acabar, els Minoristes amb Adrià Cuatrecases, Fermí Fernàndez i David Marcé.

En acabar el programa es projectarà en el mateix auditori el primer capítol d'aquesta nova temporada.

L'auditori d'Imagina és al carrer Gaspar Fàbregas, 81, d'Esplugues de Llobregat.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio