"El matí de Catalunya Ràdio", des de Sant Cugat

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, aquest divendres des del Teatre-Auditori de Sant Cugat

El programa es farà per commemorar els 20 anys d'aquest amfiteatre i hi haurà entrevistes amb l'advocat i exjutge, Baltasar Garzón, i amb l'actor i productor Antonio Banderas.

"El matí de Catalunya Ràdio" comença fent un repàs de l'actualitat. A dos quarts de nou, Mònica Terribas entrevistarà Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat.

A la tertúlia per interpretar la realitat hi intervindran Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Carme Colomina, cap d'Internacional del diari "Ara"; Josep Maria Vallès, director del "Diari de Sant Cugat" i de la revista "Tot Sant Cugat"; Ramon Grau, editor del "Diari de Sant Cugat" i president del grup Totmedia, i Miquel Herrada, director de  "Cugat.cat".

A un quart d'onze Mònica Terribas entrevistarà l'advocat i exjutge, Baltasar Garzón, que serà a una unitat mòbil.

A dos quarts d'onze entrevista telefònica amb Antonio Banderas, productor i protagonista de  la pel·lícula "Autómata", que s'estrena aquest divendres als cinemes. A tres quarts d'onze, arribaran els Minoristes, amb 'L'actualitat a la carta', per Xavier Bertran i Toni Albà i 'L'entre paraules', de l'escriptor Ramon Solsona.

Més tard, actuació i entrevista amb La Porta dels Somnis amb Virgínia Martínez, a la veu, i, a les la guitarres Jaume Saltor i Oriol Saltor. A partir d'un quart i cinc de dotze, Mònica Terribas entrevistarà Ramon Madaula, actor a l'obra "El rei Lear" i  Pep Tugues, director del Teatre-Auditori de Sant Cugat. En acabar, actuació i entrevista a Izah i tornen els  Minoristes amb 'En el capítol anterior'.

Passat el butlletí de les dotze,  actuació i entrevista   a The Risas, amb  Pol Cortés, Albert Martínez, Martí González,  Dani Hernández,  Ramon Regada i Andreu Marquès. Després, el 'Temps a la carta', amb Francesc Mauri, i entrevista a The Mamzelles.

Per acabar el programa, 'Què ens hem deixat?' i actuació i entrevista de The CrazyCmos.

Si  hi voleu  assistir en directe per informar-ne en el vostre mitjà, heu d'enviar un correu a premsa@ccma.cat

Si hi voleu assistir com a públic, cal que envieu un correu a entrades@catradio.cat.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut