El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, acaba la temporada demà a PortAventura, amb motiu del 20è aniversari del parc

Mònica Terribas, acompanyada de més 200 oients provinents de tot Catalunya, entrevistarà el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i diferents alcaldes de la zona del parc.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, començarà aquest divendres des de PortAventura  repassant l'actualitat i amb una entrevista,  a les 8.30,  amb el conseller de la Presidència, Francesc Homs. A continuació, tertúlia amb Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Carles Pellicer, alcalde de Reus; Josep Poblet, alcalde de Vilaseca; Pere Granados, alcalde de Salou, i Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils.

A partir del butlletí de les 10, actuació del grup Okey Ok, que interpretaran el tema "Em fas viure". A un quart d'onze, entrevista amb Luis Herrault, director general de PortAventura. A continuació, taula rodona amb treballadors del Parc, que enguany compleix 20 anys. Acabarà l'hora amb la segona actuació del grup Okey Ok, amb la  cançó "Electra".

A partir de les 11, els Minoristes detallaran tota "L'actualitat a la carta" amb la col·laboració de Xavier Bertran i Toni Albà. A un quart de dotze, el grup Strombers  oferiran  la seva primera cançó en directe: "Tocant el cel amb la mà". A dos quarts de dotze, Mònica Terribas entrevistarà Frank Hanselman, director de la companyia Cirque du Soleil, que és a PortAventura fins al 23 d'agost amb el seu espectacle "Amaluna".

A partir de les dotze tornaran "Els minoristes", amb el seu repàs de les notícies, i a continuació, el grup Strombers interpretarà "Cerveza". A dos quarts d'una, Enric Lucena ens oferirà un recull de moments estel·lars de la Mònica Terribas al llarg de la temporada amb una versió especial de la secció "Enxampats". Com a fi de festa, la "Cúmbia petonera" d'Strombers.

Un 200 oients provinents de tot Catalunya podran viure "El matí de Catalunya Ràdio" en directe i gaudir del parc tot el dia, ballant amb l'Epi i en Blai a SésamoAventura, pujant al mític Dragon Khan o al Shambhala, la muntanya russa més alta d'Europa, amb 78 metres de caiguda!

Catalunya Ràdio ha facilitat quatre autocars de 50 places per transportar els oients des de les quatre capitals catalanes; un autocar sortirà des de Lleida, un des de Tarragona, un des de Girona i un des de Barcelona.

El programa es farà a la pèrgola de l'àrea de la Xina, a pocs metres del Dragon Khan i el Shambhala, de PortAventura.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

Barcelona, 16 de juliol del 2015

Anar al contingut