"El matí de Catalunya Ràdio" acaba la temporada amb un programa especial des de Vilanova i la Geltrú

Aquest divendres 13 de juliol, "El matí de Catalunya Ràdio" emetrà el programa en directe des de Vilanova i la Geltrú amb motiu del 150è aniversari del Foment Vilanoví i tindrà entre els convidats Francesc Escribano, Carles Campuzano i Josep Piqué.

El programa, que tancarà la temporada, es farà des de la seu del Foment Vilanoví amb motiu dels 150 anys d'aquesta institució que ha estat remodelada fa poc i per la qual han passat catalans tan il.lustres com Eduard Toldrà, Pau Casals, Margarida Xirgu, Eugeni d'Ors o Josep Maria de Sagarra, entre d'altres.
"El matí de Catalunya Ràdio" aprofitarà la seva presència en aquesta ciutat del Garraf per convidar vilanovins tan destacats com Francesc Marc Álvaro, Francesc Escribano, Carles Campuzano i Josep Piqué, que juntament amb Patrícia Gabancho conformaran l'última tertúlia de la temporada.
Antoni Bassas entrevistarà l'alcalde de Vilanova, Joan Ignasi Elena, i el director general de Caixa Penedès, Ricard Pagès.
Com ja és habitual quan "El matí de Catalunya Ràdio" surt dels estudis, la música serà present al programa. En aquest cas serà la música d'Eduard Toldrà, interpretada en directe per la pianista Leonora Milà i el tenor Carles Masdeu.
El programa tindrà també la majoria d'espais habituals dels divendres i acabarà, de molt bon humor, amb tot l'equip de l'"Alguna pregunta més?", en directe des del Foment Vilanoví.
"El matí de Catalunya Ràdio" amb Antoni Bassas és el programa més escoltat de Catalunya amb una audiència de 416.000 oients diaris, segons les últimes dades de l'EGM, i s'emet de dilluns a divendres, de 7 a 12 del migdia, a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut