El Lucho i el Cholo protagonitzen "La La Land", a "Crackòvia"

Dilluns, a partir de les 22.00, a "Crackòvia", Luis Enrique (Ivan Labanda) i Cholo Simeone (Jordi Rios) es tornaran a veure les cares, però aquest cop davant d'un piano per interpretar una versió del tema "City of stars", de la pel·lícula "La La Land".

Mentrestant, Florentino Pérez (Jordi Rios) intentarà ensenyar Cristiano Ronaldo a parlar correctament i a no insultar l'afició, i Josep Pedrerol (Raúl López) portarà un nou personatge a la seva secció "Periodismo Deluxe": Jorge D'Alessandro (Pep Plaza).

D'altra banda, Nico Abad (Alan Lillo) i Ángel Nieto (Marc Rodríguez) intentaran colar-se en el concert de la campanya "Casa nostra, casa vostra" de TV3 al Palau Sant Jordi, però sembla que no ho tindran gaire fàcil.

També tornaran Manolo Lama (Raúl Pérez) i Manu Carreño (Alan Lillo) per promocionar el nou invent de Laboratoris José Mari, l'allargamans; Sardà (Pep Plaza) i Ortega (David Olivares) recolliran les queixes dels espectadors; i un personatge mític de TV3 visitarà el programa: el Tomàtic.

tv3.cat/crackovia

facebook.com/crackovia

twitter.com/crackoviadetv3

youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3

Anar al contingut