El Lluís i l'Ània, torturats i amenaçats, a "La Riera"

El dilluns 27 de març, a les 15.50, en el capítol 1476 de "La Riera", la Lídia i la Menchu amenacen el Lluís de continuar torturant l'Ània si no col·labora amb elles. El Lluís, destrossat, accepta anar a veure la seva mare. A més, a l'hospital, els metges declaren la mort cerebral de l'Úrsula. El Robert i la Patricia encaren aquesta situació de manera ben diferent.

La Lídia ha fet anar el Lluís fins al lloc on ella i la Menchu tenen l'Ània tancada. L'han estat torturant. Li exigeixen que treballi per a elles o li faran més mal a la noia. Ell, que està més vulnerable que mai, hi accedeix i, més tard, es presenta a casa de la mare per demanar-li perdó.

A l'hospital, el Robert i la Patrícia queden xocats en rebre la notícia que l'Úrsula té mort cerebral. El metge ha deixat ben clar que s'ha de plantejar la possibilitat de desconnectar la respiració assistida. Pare i filla s'enfronten de manera diferent a la nova situació.

A la fonda, la Maribel va cansadíssima havent de combinar la feina a la cuina amb la de la direcció. Avui rep una proposta del Manolo per participar com a xef en un acte benèfic per la reinserció de drogodependents. L'amic de la Maribel i en Quiroga es coneixen i no es cauen gens bé.

Per la seva banda, la Gisela, que ha vingut de visita, s'adona del menyspreu amb què l'Alfred tracta la Nora, però la noia ho nega, i li diu que està atabalat perquè no té feina.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut