El jutge Llarena i la justícia europea, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". El jutge Pablo Llarena (Ivan Labanda) està rebent totes les envestides de la justícia europea. Per si no era prou càstig, serà el protagonista del musical d'aquesta setmana, basat en una cançó del grup "Viceversa".

La polèmica sobre la casa d'Irene Montero (Judit Martín) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) ha arribat a tot arreu. Fins i tot a orelles de Karl Marx (David Olivares). La situació, com la seva casa nova, els quedarà molt gran.

Després de la primera setmana com a president de la Generalitat,  Quim Torra (Ivan Labanda) visitarà Carles Puigdemont (Queco Novell) a Berlín. Tot i les diferències entre ells, descobriran que tenen una connexió mística digna d'una pel·lícula de Steven Spielberg.

A l'Albert Rivera (Sergi Cervera) li han robat i anirà a la comissaria a denunciar-ho, acompanyat de la seva inseparable Marta Sánchez (Judit Martín). L'agent intentarà ajudar-lo, però ho tindran molt complicat a l'hora d'esbossar el retrat robot del lladre.

Mentrestant, els líders dels principals partits del Congrés tindran seriosos problemes per diferenciar els seus discursos sobre la situació a Catalunya.

S'acosta l'últim dia d'Enric Millo (Ivan Labanda) a "l'oficina" de la Generalitat. Perquè els seus treballadors no estiguin gaire tristos, l'Enric els intentarà animar mitjançant cançons, acudits dolents i una festa amb "ganxets".

Aquesta setmana hi haurà un altre registre en una de les seus d'Òmnium. La policia buscarà proves de delicte, casualment, el mateix dia que acaben de sortir nous titulars que deixen el Partit Popular en una situació complicada.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut