El jutge Fernández Seijo afirma que PP i PSOE no tenen intenció real de millorar la llei hipotecària

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Seijo lamenta que entre els ponents a les audicions al Congrés no hi hagi cap jutge.

El jutge José María Fernández Seijo, crític amb l'actual llei hipotecària, afirma que el PP i el PSOE no tenen la intenció real de millorar la normativa. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, ha afirmat: "Quan volen reformar una llei de veritat, doncs la reformen per mitjà d'un reial decret un divendres en un consell de ministres, i quan no volen que es reformi creen comissions, convoquen experts i maregen la perdiu."

Aquesta setmana es fan dues audicions al Congrés amb representants dels afectats i la banca per afegir modificacions a les mesures aprovades al novembre. Seijo, que va portar la llei hipotecària espanyola al Tribunal Europeu de Justícia, lamenta que entre els ponents no hi hagi cap jutge: "Els ponents que hi van estan molt qualificats, el que passa és que la seva qualificació respon més a l'anàlisi o social o econòmica o política del conflicte. En no haver-hi juristes a la comissió, pot passar que algunes de les reformes no tinguin un vehicle legal per ser aplicables."

catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut