El Gran Premi de Malàisia, en directe a "Univers MotoGP"

El diumenge 29 d'octubre, a les 7.30, Catalunya Ràdio transmetrà el dissetè Gran Premi de MotoGP de la temporada, amb Damià Aguilar en directe des del circuit de Sepang. El pilot cerverí Marc Márquez podria proclamar-se campió del món per sisena vegada.

Catalunya Ràdio transmetrà diumenge el Gran Premi Shell Malaysia de MotoGP, dissetena cursa del Mundial de motociclisme. David Clupés, amb l'equip del "Tot gira", conduirà des de Barcelona "Univers MotoGP", en què Damià Aguilar explicarà en primera persona, des del circuit internacional de Sepang, tot el que hi passi, amb un seguiment dels pilots catalans que hi participen, especialment del cerverí Marc Márquez, que podria proclamar-se campió del món per sisena vegada. Lluís Costa farà l'anàlisi de la cursa i Oriol Rodríguez seguirà la cursa des de Cervera.

L'italià Andrea Dovizioso és segon amb 236 punts, a 33 punts de Márquez. En tercer lloc, hi ha el figuerenc Maverick Viñales, amb 219 punts; en quart lloc, l'italià Valentino Rossi, amb 188, i en cinquè lloc, el sabadellenc Dani Pedrosa, amb 174 punts.

 

catradio.cat/motogp

Anar al contingut