"El gran dictat" es converteix durant una setmana en "El gran dictat internacional"

A partir del 17 d'octubre i durant una setmana, el concurs presentat per Òscar Dalmau, de dilluns a divendres a les 20.10, rebrà concursants estrangers que viuen a Catalunya.

"El gran dictat" ja fa set anys que ajuda cada vespre a destrossar una mica menys el català. El programa ho vol celebrar amb diversos especials que, un cop al mes, trencaran la rutina habitual del concurs.

El tret de sortida el donarà "El gran dictat internacional", amb concursants estrangers que resideixen a Catalunya. A partir del 17 d'octubre i durant tota la setmana, un grec, una japonesa, un indi, una anglesa i un equatorià, entre altres nacionalitats, posaran a prova el seu català per demostrar que, quan es tracta de llengua, no hi ha fronteres.

Els especials estaran plens d'humor i moments tan emotius com el que es va viure fa unes setmanes amb Julian Brock. Aquest concursant alemany va emocionar milers d'espectadors, quan va aconseguir guanyar el dictat final amb llàgrimes als ulls. El mèrit del Julian és que va aprendre el català a distància i només va viure sis mesos a Catalunya.

Aquests no seran els únics especials que s'emetran abans de finals d'any. Al novembre hi haurà una sèrie de programes que giraran al voltant de les varietats dialectals amb concursants de la Catalunya Nord, la Franja de Ponent, el País Valencià i les illes Balears.

La celebració es tancarà al desembre amb una altra tanda d'especials en què els concursants seran famosos que participaran per una bona causa: recaptar diners per a "La Marató" de TV3, dedicada aquest any als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

http://www.elgrandictat.cat

http://www.facebook.com/elgrandictat

http://twitter.com/elgrandictat

Anar al contingut