"El gran dictat" activa la seva aplicació per jugar en directe

Dimarts 29 de març, el concurs presentat per Òscar Dalmau, posarà en marxa una aplicació amb què els espectadors podran interactuar amb el programa al mateix temps que els concursants.

El concurs "El gran dictat" posarà en marxa, a partir de dimarts 29 de març, l'opció de jugar en directe a través de l'última versió de l'aplicació del programa. Aquesta nova eina interactiva estarà disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android. Gràcies a l'aplicació, els espectadors podran mesurar, des del sofà de casa, els seus coneixements de llengua amb els concursants que hi hagi a plató.

Els usuaris d'iOS que hi vulguin jugar tan sols hauran d'actualitzar l'aplicació d'"El gran dictat" o descarregar-la, en cas que encara no la tinguin. Els d'Android l'hauran de tornar a descarregar i eliminar la versió anterior, que deixarà d'estar operativa.

Per jugar-hi, hauran de prémer el botó "Juga en directe" i començar a escriure les paraules dictades pel presentador. Durant el joc, es visualitzaran a la pantalla de televisió dades estadístiques que s'aniran actualitzant en funció dels encerts i errors dels usuaris. Així, se sabrà quants han escrit bé una paraula, han superat un nivell sense errors o s'haurien endut el pot virtual. També es podran veure comparatives d'encerts i errors entre usuaris segons el sexe, l'edat i la població.

Aquesta iniciativa representa un pas més en el foment de la interactivitat amb els espectadors; una aposta de TV3 per crear noves connexions entre dispositius mòbils i continguts televisius. D'aquesta manera, es motiva l'audiència a establir una altra relació amb la televisió que, en aquest cas, els permetrà comprovar en directe, i des de casa, si serien uns concursants dignes d'endur-se el pot del programa.

http://www.elgrandictat.cat

http://www.facebook.com/elgrandictat

http://twitter.com/elgrandictat

 

Anar al contingut