La consellera Meritxell Borràs
La consellera Meritxell Borràs

El govern continua endavant amb el procediment per comprar les urnes tot i la querella presentada per la fiscalia contra la consellera de Governació, Meritxell Borràs

La consellera ho ha confirmat a Catalunya Ràdio, l'endemà de l'anunci de la Fiscalia de querellar-se contra ella i contra el número 2 del departament, acusats de posar en marxa els preparatius d'un referèndum il·legal.

Meritxell Borras ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que hi ha diverses empreses interessades en el subministrament i que els tràmits no s'aturen.

La consellera ha assegurat: "Hem obert un expedient per tirar endavant l'homologació del subministrament de les urnes. Després, lògicament, hi haurà d'haver un altre procediment per la compra de les urnes. I la voluntat del govern és fer aquest procediment".

La consellera ha insistit que la querella no s'aguanta per enlloc i ha subratllat que la Generalitat té competències per comprar urnes pròpies com ha fet Andalusia. i que no té cap sentit acusar-los de malversació de diners públics quan encara no s'ha gastat ni un euro, perquè ara només s'estan homologant empreses per al concurs públic.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Meritxell Borràs, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa cada dia, de dilluns a divendres, de les 06.00 a les 13.00.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut