El futur del català, al ".CAT"

Dijous, a partir de les 22.35, Xavi Coral debatrà al ".CAT" quin és el futur del català. Té el futur assegurat? O pot arribar a desaparèixer? Quines amenaces té?

El ".CAT" es planteja aquestes preguntes arran de diferents situacions: el recent informe publicat per la Plataforma per la Llengua, que destaca la vitalitat del català però es fixa en alguns àmbits, com el de la justícia, on al català encara li queda camí per recórrer; el debat que va provocar el manifest del grup Koiné sobre si el català hauria de ser o no llengua oficial única, i la recent negativa del Reial Madrid a permetre que el seu porter contestés en català una pregunta a la zona mixta després d'un partit.

Xavi Coral parlarà sobre el futur del català amb Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua; Màrius Serra, escriptor i membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans; Pau Vidal, filòleg i autor del llibre "El bilingüisme mata"; Xavier Vila, filòleg i director del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la UB, i Santi Vidal, exjutge amb qui abordarem les seves experiències sobre l'ús del català en la justícia.

tv3.cat
tv3.cat/puntcat
twitter.com/puntcatTV3

Anar al contingut