El fundador de Podem acusa Pedro Sánchez de mentir en el debat d'investidura

Juan Carlos Monedero ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que el líder del PSOE busca, en realitat, una gran coalició amb el Partit Popular.

El fundador de Podem, Juan Carlos Monedero, ha manifestat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que entén que a Sánchez ja li va bé no entendre's amb Podem perquè les polítiques que defensa s'acosten a la dreta, igual que les de Ciutadans. L'exlíder de la formació de Pablo Iglesias preveu una gran pacte Partit Popular-Ciutadans-PSOE, però sense Rajoy ni Sánchez.

Per Monedero, "els que manen al PSOE són els barons i la baronessa que vol substituir-lo [Pedro Sánchez], i al PP necessiten algun tipus de purga, (...) un PP que donaria l'abstenció a un govern de gran coalició, perquè ells necessiten presentar a Espanya que s'han purgat, com si haguessin pagat un cert preu per la corrupció i han de pagar alguna cosa. I això seria donar suport a un gran govern de coalició des de l'abstenció".

De fet, Ciutadans avala l'aposta per una gran coalició almenys sense Mariano Rajoy. En declaracions de José Manuel Villegas també a "El matí de Catalunya Ràdio", el diputat ha manifestat que "Mariano Rajoy no és la persona idònia per liderar una nova etapa a Espanya que s'ha de basar en la regeneració democràtica, en la modernització del país i ha de fer un pas endavant. El lideratge del Partit Popular l'haurà de decidir, lògicament, el Partit Popular, no Ciutadans".

Si voleu escoltar les entrevistes senceres amb Juan Carlos Monedero i José Manuel Villegas, podeu anar aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio   

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut