Diumenge a les 12.30, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Wacker Thun i el Granollers
Diumenge a les 12.30, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Wacker Thun i el Granollers

El Fraikin BM Granollers buscarà refermar el lideratge a la Copa EHF, a Esport3

Diumenge a les 17.00, a Esport3, es podrà seguir en directe el partit de la Copa EHF entre el Wacker Thun i el Granollers.

El Fraikin BM Granollers buscarà a la pista suïssa del Wacker Thun la primera victòria a domicili en la fase de grups de l'EHF Cup. L'equip vallesà, que diumenge es va situar primer del seu grup en guanyar el conjunt polonès de l'Azoty-Pulawy, va empatar en la primera jornada a casa del Chambéry francès i ara afrontarà dos partits seguits contra el cuer del grup, el Wacker Thun, que, en cas de guanyar-los, donarien al conjunt català moltes opcions de passar als quarts de final de la competició.

El Fraikin BM Granollers afrontarà aquest partit després de la derrota inesperada al seu pavelló contra el Condes Albarei Teucro (26-28), en partit corresponent a la lliga Asobal. A més de la derrota, l'equip que entrena Antonio Rama també va perdre per lesió el seu capità, David Resina. L'extrem granollerí es va fer un esquinç al turmell, que el farà estar unes jornades de baixa.

El Granollers, que ha empatat un partit i ha guanyat l'altre a l'EHF, és l'actual líder del seu grup per millor diferència de gols amb el Chambéry francès, mentre que el Wacker Thun és el cuer, amb dues derrotes en dos partits. L'equip suís va haver de superar dues rondes prèvies abans de classificar-se per a la fase de grups i en l'equip destaca el lateral esquerre Lenny Rubin, màxim golejador de la competició amb 48 gols i que, amb 21 anys, ja s'ha compromès per jugar amb el Wetzlar de la Bundesliga alemanya a partir de la temporada vinent.

Per la seva banda, ahir al vespre, el Wacker Thun també va tenir partit de lliga contra el Kadetten Schaffhausen, partit que va perdre per 4 punts, obtenint un resultat de 24 gols contra els 28 del seu rival. Tot i que el Thun segueix capdavanter a la lliga, la seva posició pot perillar, empatat amb els dos equips que el segueixen en la classificació.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i de José Luis Villanueva.

esport3.cat

Anar al contingut