Paula Molés.
Paula Molés.

El Fòrum Gastronòmic de Girona, a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio farà, a partir de diumenge, 18 de novembre, la cobertura de la Fira Gastronòmica de Girona amb Paula Molés, del programa "Un restaurant caníbal a Berlín", que farà connexions especials amb "El suplement" i "El matí de Catalunya Ràdio" i formarà part del jurat del concurs El Millor Xuixo del Món. L'"Estat de Gràcia" anunciarà el guanyador del concurs "El plat favorit dels catalans".

 

Diversos programes de Catalunya Ràdio dediquen una atenció especial a la 7a edició de la Fira Gastronòmica de Girona, que es farà a Girona els dies 18, 19 i 20 de novembre. Catalunya Ràdio i TV3 són mitjans col·laboradors.

Paula Molés, del programa de gastronomia "Un restaurant caníbal a Berlín", farà la cobertura informativa de la Fira per "El suplement" (diumenge 18) i "El matí de Catalunya Ràdio" (dilluns 19). L'"Estat de Gràcia" anunciarà el guanyador del concurs "El plat favorit dels catalans".

 

El millor xuixo del món, a "El suplement"

Diumenge, a partir de les 10.45, "El suplement", amb Roger Escapa, seguirà el veredicte del concurs El Millor Xuixo del Món, amb Paula Molés, que forma part del jurat i que estarà acompanyada del periodista  Salvador García Arbós, a Girona, i també amb la col·laboració de Xavier Solà, del programa "La nit dels ignorants 3.0", un dels predecessors de Roger Escapa al capdavant d'"El suplement" i conegut prescriptor de la tradició dels xuixets de crema. L'objectiu del concurs és incentivar i premiar els coneixements i les habilitats dels flequers i pastissers artesans per elaborar aquest dolç popular, en plena commemoració de l'Any del Xuixo a Girona.

Dilluns, 19 de novembre, a partir de les 11.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, parlarà del Fòrum Gastronòmic amb Paula Molés i Pep Palau, director del Fòrum.

 

El plat favorit dels catalans, a "Estat de Gràcia"

I també el dilluns, a partir de les 16.00, l'"Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, donarà a conèixer el guanyador de la tercera edició del concurs gastronòmic "El plat favorit dels catalans", que es farà al Fòrum i que disputen el rossejat del delta de l'Ebre i la coradella de Molins de Rei, amb el director de "Cuina", Josep Sucarrats, i la col·laboració dels humoristes Xuri i Fel.

 

catradio.cat

Anar al contingut