"El foraster" torna imbatible en un dimecres liderat per TV3

La visita d'"El foraster" a la Barceloneta va ser el més vist de la seva franja amb una quota del 15,8%. TV3 líder d'audiència d'ahir, dimecres, amb un 11,7% de quota. Els quatre programes més vistos del dia són de TV3, que lidera el "prime time" i la franja del migdia i sobretaula.

Quim Masferrer, "El foraster" ha tornat amb força al "prime time" televisiu. El retorn de Masferrer, que ahir va visitar el barri mariner de Barcelona, la Barceloneta, va ser el programa més vist de la seva franja de manera destacada – en alguns moments amb més de sis punts de diferència sobre la segona opció televisiva- amb una audiència mitjana de 395.000 espectadors i una quota del 15,8%. Aquest resultat, unit als que van aconseguir "APM?", el "TN vespre", va fer que TV3 liderés tota aquests franja amb autoritat i una quota mitjana del 14,9%, sis punts per davant de la segona opció televisiva.  "APM", tercer programa més vist del dia, va tenir una audiència de 404.000 espectadors i una quota del 13,2%. El "TN vespre", que va ser el més vist del dia, va sumar 466.000 espectadors i una quota del 17,4%. "El foraster" va ser el quart programa més vist d'ahir, dimecres. A Internet, i fins les 10.00 d'aquest matí, ja porta acumulades gairebé 5.000 visualitzacions al servei TV3alacarta.

 

La franja del migdia i la sobretaula també va ser de TV3, que va dominar clarament entre les 14.30 i les 16.45, amb una oferta liderada pel "TN migdia", programa més vist del dia amb una audiència de 466.000 espectadors i una quota del 17,4%, seguida per "Cuines", "La Riera" i "Nashville", tots ells líders de la seva franja d'emissió.

 


tv3.cat

Anar al contingut