"El foraster", premi Alimara Mass Media
"El foraster", premi Alimara Mass Media

"El foraster" rep el premi Alimara Mass Media del CETT

El programa de TV3 "El foraster" ha rebut aquest vespre el Premi Alimara Mass Media per la seva tasca de promoció de la cultura i del turisme intern de Catalunya. Aquests premis atorgats pel CETT, centre internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona pretenen crear una fotografia panoràmica del turisme amb una visió de 360 graus.

El Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel, ha celebrat, aquest dijous, l'acte de Lliurament de la XXXIV edició dels Premis Alimara. Turisme 360 a l'Hotel Alimara de Barcelona.

Enguany, el programa de TV3 "El foraster", presentat per Quim Masferrer, ha rebut el Premi Alimara Mass Media del CETT. Aquest guardó premia un mitjà de comunicació que hagi contribuït de forma destacada a la promoció turística durant l'any 2017 o principis del 2018. El jurat ha destacat el programa per la seva tasca de promoció de la cultura i del turisme intern de Catalunya.

El jurat dels premis Alimara està format per representants del sector turístic, del món de la comunicació, la promoció turística i de la producció digital i valora criteris com l'estratègia, basant-se en la innovació, l'efectivitat i la idoneïtat; la comunicació, posant un focus d'atenció a la qualitat i a la creativitat; la qualitat i suficiència informativa, així com la interacció i impactes generats; i el disseny, des del punt de vista de la creativitat i la innovació de la imatge de la campanya.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut