"El foraster" recull el Premi Ondas

"El foraster", el programa de TV3 que porta Quim Masferrer a visitar els pobles més petits de Catalunya, va rebre ahir al vespre el Premi Ondas al millor programa emès per emissores o cadenes no estatals. El guardó el van recollir Quim Masferrer, presentador d'"El foraster"; Reyes Marimon, directora executiva de TV3 d'"El foraster"; i Raimon Masllorens i Xavi Morral, productor executiu i director, respectivament, del programa. Aquest dissabte, TV3, a les 21.55, emetrà "Històries d'El foraster".

El lliurament dels premis Ondas es va fer ahir al vespre en una gala al Gran Teatre del Liceu a Barcelona, presentada per Uri Sabat i Raquel Sánchez Silva. Va comptar amb les actuacions de Miguel Bosé, Manuel Carrasco i Dani Martín, i la nota d'humor va anar a càrrec de Llum Barrera i El Mundo Today .

Els 63 premis Ondas van rebre per segon any consecutiu més de 350 candidatures de 23 països del món, en un any en què les categories de ràdio han estat les que més han augmentat en inscripcions.

Aquest dissabte, TV3, a les 21.55, emetrà "Històries d'El foraster", on s'inclou un especial de 25 minuts en què Quim Masferrer navega les primeres milles amb el catamarà d'en Pepe. Aquesta és una de les històries que més impacte van tenir en els espectadors del programa i en el mateix Quim. En Pepe, que viu a Castellfollit de la Roca i té un càncer, tenia com a il·lusió construir un vaixell per viatjar tot sol a les illes de San Blas, a Panamà. Arran del programa, podrà realitzar el seu somni. Després d'aquest especial, hi haurà un programa de 90 minuts en què en Quim repassarà aquelles històries i aquells personatges que més l'han impressionat durant les quatre temporades d'"El foraster". Una manera d'agrair el premi Ondas de televisió i compartir-lo amb les més de 1000 persones que ha conegut en les 4 temporades del programa.

"El foraster" i la seva "pick-up" taronja han recorregut Catalunya des del mar fins a l'alta muntanya, passant per paisatges ben diversos: n'ha conegut de vi, de romànics i medievals, de fluvials, amb boscos i amb pantans, valls, muntanyes, paisatges nevats i d'altres passats per aigua... Ha anat arreu on l'ha portat l'atzar, perquè, tirant els dards, ha trobat destins tan diversos com les Cases d'Alcanar, Formentera, Mercabarna i, fins i tot, Madrid, una mica més enllà.

tv3.cat/el-foraster

facebook.com/elforastertv3

@elforasterTV3

Anar al contingut